Kant Jagtrejser

VELKOMMEN TIL KANT JAGTREJSER

Menu Kant Jagtrejser
   
 

FORSIDE

  GENERAL INFO
  FIRMA INFO
  JAGTREJSER/PRISER
  TROFÆAFGIFTER
  TILBUD
  JAGTFILM
  FOTOGALLERI
  JAGTHISTORIER
  KATALOG
  KONTAKT
  LINKS
  ADMIN.

 

11-09-2012
7 online !

Reviret Nadlesnictwo Wielun ligger i sydvestlige Polen, ca. 300 km. fra grænsen. Reviret er på 6000 ha, herfra 2000 ha er skov og 4000 ha er mose, eng og marker. Afskydning af 100 stk. råvildt, hvor de 60 stk. er bukke.Det skydes 20 hjorte, 40 hinder og kalve, samt 90 vildsvin.

Bukkejagt 2012
Klik venligst her for at se dias billederne i Adobe Photoshop Lightroom

 
Med et lille superhold af lidt ældre herrer som mig selv, og en herre med lidt store overarme, havde jeg den udprægede glædelige fornøjelse at opleve tre dages superbukkejagt på reviret Nadlesnictwo Wielun med Kant jagtrejser. Villy var desværre lidt uheldig under indskydning før jagten, det kostede et hak i tuden. Reviret er meget vildtrigt og indkvarteringsforholdene er mere end i orden. Der er en venlighed bland personalet som skabte respekt. Maden overdådig og man går ikke sulten i seng. Jeg oplevede, at der var flere rigtige store bukke på reviret. Men det var ikke altid lige nemt at få dem på skudhold. Flere gange havde jeg fingeren på aftrækkeren, uden dog at det førte til skud. Men det er nok derfor at de er blevet så store (smiler). En aften stod vi og ventede næsten en ½ time på en stor sovende buk i græsset. Jeg var klar med riflen på skydestokken, troede jeg, men mod forventning rejste bukken sig med et spring og var i stærkt løb fra sovepladsen.

Jeg oplevede også en stor professionalisme blandt de Polske jagtguider. Særlig en person tilbragte jeg en hel del tid med og var meget glad for samværet, en rigtig behagelig fyr. Hans ihærdighed kendte ingen grænser for at forsøge at finde de store bukke. Og en privat invitation til kaffe hos ham styrkede yderlig det gode forhold. Sidste aften kørte jeg en tur med bossen ud på reviret for at tage nogle billeder, men her gælder samme forhold, når man kan  få dem på skudhold med kameraet, så kan man også med riflen, når afstanden er fornuftig. Jeg har været i Polen på bukkejagt før. Og der er ingen tvivl. Jeg kan varmt anbefale Kant jagtrejser. Med venlig hilsen knæk og bræk Robert Hæ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mobilfoto

Mobilfoto

Mobilfoto

 

Mobilfoto

 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Villy på 76 år fra Sunds er på bukkejagt i Polen på reviret Nadlesnictwo Wielun med Kant jagtrejser en tidlig morgen hvor det var meget tåget.  Her han er heldig og han får skudt sit livs største buk til dato. Efter først et lille uheld med bilen går turen ud over marken for at finde bukken. Glæden er rigtig stor da bukken findes. Villy har lånt min Sauer 202 (kaliber 30-06) den morgen, som han gerne ville prøve. Beklager venligst lydkvaliteten da der opstod en fejl ved Mikrofonen. Filmen er lavet af Fotograf Robert Hæ.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 

Exit

bund.asp Kant Jagtrejser